Vi er en stolt jysk virksomhed med to generationer.

JNO MILJØVENLIGE INDUSTRIGULVE

hvem vi er

JNO MILJØVENLIGE INDUSTRIGULVE

Opstod ved en undren over at harpiks-baserede gulvsystemer baseret på epoxy og polyuretan ikke fungerede godt i miljøer med hårdt slid. Samt at levetiden på dem var for kort i forhold til de traditionelle systemer som klinker og fliser. Teamet bag J&S Industrigulve valgte derfor at arbejde med modificeret MMA-materialer med høj slidstyrke.

  • Systemerne er helt giftfrit og har en ISEGA-fødevare godkendelse – ikke emitterende materiale.
  • Akrylens korte hærdningstid ca. 2 timer
  • Kan som standard lægges ned til 0 graders C i betonen. Om dette ønskes kan vi lægge vore løsninger ned til -25 grader
  • Kemisk binding mellem nyt og eksisterende (eks. ved etaper i et projekt)
  • Kan lægges direkte på gamle klinker med dårlige fuger. Her indgår dog et lag glasfibervæv som armering imod den dårlige undergrund.
  • Afhængig af systemet har vi en tryk styrke op til 98 N/mm2.
  • Selskabet blev stiftet i januar 2012 og er i dag med to generationer ved roret, hvor vi stille og roligt har opbygget vores egen erfaring med det danske markeder for industrigulve.

Vi har mange år på bagen i forhold til industrigulve på trods af virksomhedens unge alder, så forespørg endelig efter referencer som er mere end 5 år gamle.

Janek N. Olsen

Direktør

Janek er uddannet kleinsmed og gulvlægger, og har lagt tusinder af gulve for industri og erhverv. Janek er et udpræget familiemenneske, hvilket hans mangeårige tilknytning til faderen Palle Olsens gulvfirmaer vidner om. Fritiden bruges foruden familien på jagt og fiskeri. 

Janek er indehaver af JNO gulve og den gulvlægger man møder, når man bestiller et nyt miljøvenligt industrigulve eller en renovering af det eksisterende. 

Elias Isak

Marketingchef

Elias Isak er uddannet tv- og mediejournalist. Gennem årene har han foruden produktionen af en lang række tv-formater, arbejdet som PR konsulent inden for byggeri, anlæg og arkitektur. Elias har base i København men holder er geografisk fleksibel. 

Produktionen af reklamer, artikler, pressemeddelelser og markedsføringsstrategier danner basis for hans ansvar for JNO Gulves annoncering, kommunikation og markedsføring mv.  

Nina Van Der Steen

Administrationschef

Nina er uddannet diplomingeniør i kemi- og bioteknologi. Nina er oprindeligt fra Fyn, men bor nu sammen med kæresten, Janek, i vestjyske Ansager. Nina er selvbygger af hjerte, og fritiden bruges kreativt på at sy, male, lave mad og deltage i sociale begivenheder.

Nina står for alt det administrative i JNO Gulve, og er kundernes faste kontakt omkring alt det praktiske som kalkulation, indkøb, fakturering, logistik og planlægning. 

JYSK KVALITET

Vi holder altid vores aftaler og leverer altid et produkt på meget højt niveau. 

MILJØ-RIGTIG LØSNING

Vi bruger 2-komponent modificeret methylmethacrylat som er opløsningsmiddel- og VOC frie og dermed et færdigt hærdet giftfrit materiale der ikke afgiver noget til sine omgivelser.

KORT HÆRDNING

Vi er stolte af at være en virksomhed med to generationer ved bordet. 

KORT HÆRDNING

Med en hærdetid på 2 timer, undgår du produktionsstop. Der er derved en stor økonomisk fordel ved at benytte vores produkter.  

3 typer af gulve – 2 timer til at hærde

På bare to timer er dit industrigulv hærdet og klar til din virksomhed. Tidsmæssig og økonomisk besparelse.

kontakt os