jno gulve - miljøvenlige industrigulve

Miljøvenligt alternativ ​til dit polyurethan eller epoxygulv

Hurtighærdende MMA baserede gulve som alternativ til flydespartel gulv

Ønsker du at få udlagt et nyt industrigulv? Så bør du overveje at få et miljøvenligt MMA baseret gulv på dit lager-, industri- eller værkstedsgulv. Hos JNO Gulve har vi specialiseret os i at levere hurtighærdende gulve til bl.a. industrielle produktionsarealer, parkeringshuse og lagerhaller samt på værksteder.

Vi har specialiseret os i miljøvenlige og langtidsholdbare gulve som alternativer til flydespartel gulve og epoxygulve, da disse gulvtyper ikke har samme lange levetid, og samtidig indeholder forurenende giftstoffer. Vores gulve er derfor stærkere, klimavenlige samt forbliver fleksible i hele gulvets levetid.

Med mere end 12 års erfaring tilbyder vi kvalitetsgulve til et væld af produktions- og industrikunder. Vi holder til i området mellem Herning, Esbjerg og Kolding, men kører rundt overalt i Danmark.

Over 12 års erfaring

To generationer ved roret
​med stor erfaring.​

Stærke gulve

Vores gulve er stærkere end
​epoxy og polyurethan.​

Fleksible gulve

Gulvene bevarer sin blødgørenhed som gør gulvet fleksibelt.​

Giftfri gulve

Gulvsysterme er helt giftfri uden emitterende materiale.​

Vælg et solidt MMA baseret gulv frem for et epoxygulv til eksempelvis værkstedsgulv

Du kan med fordel vælge vores solide løsninger som gulv til værksted, lager eller industri frem for de harpiksbaserede gulvsystemer, der består af flydespartel, epoxy eller polyurethan.

Vi tilbyder et miljøvenligt og VOC frit giftfrit gulv, der hærder på maks 2 timer. Vi kan f.eks. tilbyde System Ensfarvet som gulvløsning, og vi kan også levere dit industri- eller værkstedsgulv med hulkiler og skridsikring.

Der er tale om en ensfarvet løsning, der er er udført med modificeret methylmethacrylat. Standardtykkelsen er 1-3 mm og leveres som standard i lys eller trafikgrå (RAL-kode 7035 eller 7042), men du kan også vælge en anden farve. Gulvet kan tages i brug efter blot to timer.

. Den kemiske binding sikrer, at der ikke opstår revner ved evt. reparation mellem nye og gamle belægninger.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om, hvorfor netop vores lager- industri- og værkstedsgulve er et fornuftigt alternativ til epoxygulve, flydespartel gulve og polyurethangulve, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Konktakt jno gulve - milgøvenlige industrigulve

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Vi tilbyder også

Coating af tanke

Opspartling af revner

Gulvafslibning

Badeværelser

Nivellering af betongulve

Samt meget mere ...

Kontakt​oplysninger

JNO Gulve ApS

Hoddeskovvej 9, 6823 Ansager - Klik her for rutevejledning

E-mail: jno@jnogulve.dk

Bestil dit gulv nu!