Flydende gulvbelægning der hærder på blot 2 timer

Få en stærk, holdbar og bæredygtig gulvbelægning

Trænger dine industrigulve til at blive erstattet med en moderne og bæredygtig gulvbelægning, der er både langtidsholdbar og stærk? Så kan vi ved JNO Gulve tilbyde en flydende gulvbelægning, der fuldhærder på blot 2 timer. Vi har mere end 12 års erfaring med specialudviklede gulve af højeste kvalitet, der fungerer som miljøvenlige alternativer til eksempelvis epoxy- og polyurethangulve.

Vi har adresse i området mellem Kolding, Esbjerg og Herning, men kører ud til kunder overalt i landet. Vi kan levere slidstærke gulvbelægninger til eksempelvis industrikøkkener, fødevareproduktion, parkeringspladser, produktionsvirksomheder og andre former for industribygninger.

Flydende gulvbelægning med minimalt vedligehold

Vores arbejde med flydende gulvbelægninger er tilpasset til dig, så du kan holde dine omkostninger nede. Det gælder blandt andet, at vores gulve hærdes allerede efter to timer, hvorefter du har et gulv, der er klar til maksimal belastning. Du undgår derfor uhensigtsmæssige og længere produktionsstop. Derudover kræver vores gulve minimalt vedligehold og reparationsarbejde.

Vi kan levere en flydende gulvbelægning i 3 forskellige typer, henholdsvis System Ensfarvet, System Flakes og System Kvartssandet. Hver type gulvbelægning har en række fordele og muligheder, og vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken gulvtype passer bedst til netop dine behov.

Kontakt os og få vejledning om dit nye gulv

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette flydende gulvbelægning til dit industrigulv, eller vil du have et tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker at tilbyde vores kunder enestående kvalitet til fornuftige priser, og vi udformer dig derfor et skræddersyet tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov.

Konktakt jno gulve - milgøvenlige industrigulve

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Vi tilbyder også

Coating af tanke

Opspartling af revner

Gulvafslibning

Badeværelser

Nivellering af betongulve

Samt meget mere ...

Kontakt​oplysninger

JNO Gulve ApS

Hoddeskovvej 9, 6823 Ansager - Klik her for rutevejledning

E-mail: jno@jnogulve.dk

Bestil dit gulv nu!